Drømmer du om, at kunne byde dine middagsgæsterne på dit eget brygget øl?
Så er dette øl brygnings kursus det helt rigtige for dig.
Her bliver du nemlig guidet igennem hele processen af en erfaren ølbrygger Klaus Ankerstjerne Eriksen.
Klaus er fra Magtenbølle Honning & Mjød og han har råvarerne med til at lave godt øl, som vi brygger på hans bryganlæg.
Indhold på kurset
I løbet af kurset bliver I som deltagere, guidet igennem ølbrygningsprocessen.
Klaus tager en god opskrift på en pale ale med, som vi skal brygge.
Undervejs gennemgår vi øllets fire råvarer: malt, humle, gær og vand. Vi kommer også ind på hvordan byg bliver til malt.
Vi snakker om hygiejne, udstyr, værktøjer, arbejdsmetoder m.v.
Ved kursets afslutning får alle en detaljeret brygvejledning med hjem sammen med 5
liter øl, som gærer færdig hjemme og er klar til at drikke ca. 2 måneder
efter kurset..
Praktisk Information
Kurset vil blive afholdt på Udby Dyrgaard i vores nye køkken.
Kurset er planlagt til at vare ca. 6 timer fra kl. 10-16.
Der vil være lidt forplejning undervejs.