Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Medarbejdere på Vends Motorik og Naturskole​

Faste Medarbejdere

Mads Brodersen

Indehaver af Vends Motorik og Naturskole, konsulent & underviser

​Mads er uddannet Naturvejleder, Motorikvejleder, PD i ungdomspædagogik, Legepladsinspektør, Tømrer, Sømand og Master i friluftsliv. Han har en bred erfaring inden for special, social og almen pædagogik, og mere end 25 års erfaring inden for pædagogik i naturen.

Hos Vends Motorik og Naturskole fungerer Mads som konsulent og underviser både indenfor motorikuddannelsen og frilufts området.​

Anne Brodersen

Underviser på motorikuddannelsen, afklaring og opfølgning på børn i motorikskolen

Idrætsuddannet ved Odense universitet, bevægelses og motorikkonsulent. Anne har siden 1983 arbejdet tæt sammen med læge Bente Pedersen, og de har i fællesskab udgivet bøgerne: Grundmotorik og Brug din Krop.​

Anne har sammen med Bente Pedersen lavet en lang række undersøgelser omkring børn og motorik samt børns kropslige udvikling. Hun er forfatter af en lang række artikler, og har siden 1985 holdt efteruddannelseskurser i motorik .

​Charlotte Juul Brodersen

Medindehaver og administration

​Charlotte er hele administrationen. Hun står for den daglige kundekontakt, den generelle planlægning og rengøringen på Dyrgaard. 

​​Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men har i 2021 uddannet sig som naturterapeut, hvilket hun også gør brug af i kursus sammenhænge på Vends Motorik og Naturskole.

​Anne Sofie Juul Brodersen

Fotograf og SoMe

Anne Sofie er datter af Mads Brodersen og Charlotte Juul Brodersen. Hun bor her på Dyrgaard og tager stemningsfyldte og smukke billeder af vores liv og hverdag. Anne Sofie varetager også driften af alle vores SoMe kanaler.

​Helle Wiis

Helle tryller i køkkenet på Vends Motorik og Naturskole og serverer lækker mad for vores kursister.

Helle driver et bæredygtigt køkken med årstiden råvarer og bidrager på den måde til den gode stemning på gården. Hun tager også del i oparbejdningen af vores egen råvarer produktion. ​

​Dagmar Juul Brodersen

Medhjælper og dyrepasser 

Dagmar er datter af Mads Brodersen og Charlotte Juul Brodersen. Hun bor her på Dyrgaard og er hjælper i hverdagen, ​som dyrepasser af hund, køer, katte og får.

Faste Freelancere

​Janus Dam Rasmussen

Underviser på friluftkurser og i sejlads. 

Janus er uddannet tømrer og sømand. Han har mange års erfaring med friluftsliv og sejlads. 

​​Eksterne undervisere
Vores aktiviteter er mange og alsidige. Derfor gør vi desuden brug af en række undervisere, der hver især er eksperter på deres område, men har deres daglige virke andetsteds. 

Se vores billeder fra instagram

Om os

Vends Motorik- og Naturskole

CVR: 29998620​

Find os

Gl. Assensvej 46

5580 Nørre Aaby

Kontakt

Telefon: 28 14 40 03

E-mail: motoriknatur.adm@gmail.com

Følg os på  Facebook & Instagram

Hold dig opdateret om vores gode tilbud

Vores Facebook profil er​ det bedste sted for at følge med i alle vores projekter m.m.

Her kan du også se de mange gode billeder.