Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ULV - UdeLivsVejleder

Naturen bliver i stigende grad brugt til at opnå mål indenfor pædagogik, læring, sundhed m.v. Derfor bliver der også et stigende behov for at kunne dygtiggøre sig, blive inspireret og øve sig i at anvende udearenaen i diverse faglige sammenhænge.

Derfor tilbyder Vends Motorik- og Naturskole efteruddannelseskurser til Udelivsvejleder U-L-V. Udelivsvejlederforløbet er en række af emnebaserede ugekursusforløb, som sammensættes ud fra dine behov og interesser. Kurserne henvender sig til alle, som vil arbejde eller arbejder med udeliv og mennesker.

Du sammensætter selv din uddannelse, så den bedst muligt passer til den praksis, du arbejder i. Efter 4 ugekursusforløb opnår du titel af udelivsvejleder U-L-V. Kurserne kan også tages som enkeltstående kurser. 

På nuværende tidspunkt udbyder vi kurser indenfor:

  • BASIS
  • LEG
  • MAD
  • SCIENCE
  • SUNDHED​
  • ÆLDRE

Du kan læse om tankerne bag kursusformen og de enkelte ugekurser under de respektive bjælker. 

Kursussted:

Vi afholder ULV kurser på Udby Dyrgaard ved Middelfart, som er Vends Motorik og Naturskoles base. Herfra vil vi tage ud i de nærmeste områder og bruge dem som arena. 

Vi har en stor have, mark og har tæt til skov og strand. ​

Overnatning er som udgangspunkt indendørs på flersengsrum, men der er også mulighed for at tage en nat i lavvu, telt eller hængekøje.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Skriv til os direkte​

Vends Motorik- og Naturskole har tilknyttet Friluftsvejledere, Motorikvejledere og Naturvejledere. Vi tilbyder læring, oplevelser og rekreation til alle på mange forskellige planer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vends Motorik- og Naturskole

Vends Motorik- og Naturskole

Gl. Assensvej 46,
​5580 Nørre Aaby

CVR: 29998620​

Tlf.: 28 14 40 03

E-mail: motorikognatur.adm@gmail.com

smileyordninglogo

Følg os på de sociale medier​

Vends Motorik- og Naturskole

Gl Assensvej 46, 5580 Nørre Aaby