Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Generelle Betingelser ​

Kursus - tilmelding og betaling

Når man har tilmeldt sig et kursus vil man modtage en bekræftelse på optagelse. Efterfølgende vil der blive afsendt en faktura på kursusafgiften, hvis ikke andet er aftalt. Når fakturaen er betalt rettidigt, er man sikret pladsen på holdet. Betales fakturaen ikke rettidigt, forbeholder Vends Motorik og Naturskole sig retten til at tage kursister ind fra en evt. venteliste.

Kursisterne optages efter først til mølle princippet.

Hvis man har ønske til f.eks. at få fakturaen i et bestemt budgetår, at fakturaen er delt, eller andet, kan man skrive det i bemærkninger på tilmeldingen eller kontakte vores administration.

Vends Motorik- og Naturskole forbeholder sig ret til at aflyse kurser, som ikke kan gennemføres pga. for få tilmeldinger. Hvis der mod forventning ikke er tilmeldinger nok til at gennemfører kurset, vil det betalte beløb blive refunderet.

Forsikringer

Vends Motorik- og Naturskole har naturligvis de lovpligtige forsikringer, der kræves, når man driver virksomhed. Dette dækker blandt andre Erhvervsansvarsforsikring, Passageransvarsforsikring mv.

Vi anbefaler, at man som kursist, eller deltager på vores aktiviteter, er sikker på at en egen fritids og ulykkesforsikring er dækkende i forhold til given aktivitet.

Vi er ikke ansvarlige for forsikring af fx tabte smykker eller andre bortkomne genstande, personskade eller hændelige uheld, som sker i forbindelse med vores aktiviteter.

Leje af udstyr

Vends Motorik og Naturskole råder over en masse forskellige fartøjer og friluftsudstyr. Grejet kan lejes, når vi ikke selv bruger dem til aktiviteter. Udlejningen sker på nedenstående vilkår.

  • Alle aktiviteter og ansvaret for grejet i udlejningsperioder påhviler lejer.
  • Vi udlejer kun til personer, som kan sandsynliggøre et rimeligt kompetenceniveau inden for brugen at det/de fartøjer, man ønsker at anvende.
  • Lejer skal selv sørge for at være forsikret, f.eks. fritids og ulykkesforsikring
  • Alt ødelagt eller bortkommet grej erstattes (til nyanskaffelsesværdi) af lejer.
  • Fartøjerne afhentes og afleveres på Vends Motorik og Naturskole. Der kan evt. lejes trailer.
  • Man kan få leveret fartøjer efter ønske og aftale med os. Dette naturligvis mod betaling.
  • Der følger vest, våddragt og pagajer/padler sejl ol. udstyr med i prisen.

​Husdyr.

Vi har mange forskellige dyr på gården, men vi frabeder os at gæster/besøgende medbringer deres egne husdyr. 

Skriv til os direkte​

Vends Motorik- og Naturskole har tilknyttet Friluftsvejledere, Motorikvejledere og Naturvejledere. Vi tilbyder læring, oplevelser og rekreation til alle på mange forskellige planer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vends motorik- og naturskole

Vends Motorik- og Naturskole

Gl. Assensvej 46,
​5580 Nørre Aaby

CVR: 29998620​

Tlf.: 28 14 40 03

E-mail: motoriknatur.adm@gmail.com

smileyordninglogo

Følg os på de sociale medier