Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Herfra vor verden går...

Udby Dyrgaard danner rent fysisk rammen for Vends Motorik- og Naturskole. Gården blev bygget i 1862 som fæstegård under Wedelsborg Gods. 

I 2017 rykkede Vends Motorik og Naturskole ind på gården, som siden da har gennemgået en større renovering blandt andet med hjælp fra LAG MANK-midler. 

Hovedhusets stuer er indrettet til kursuslokaler, første salen til soverum og køkkenet er i den grad blevet opgraderet til et funktionelt industrikøkken. 

Den ene lade er omdannet til værksted og lager for vores grejbank. 

Møddingen er nedlagt og omlagt til en lavvuplads med interaktivt pizzaria, og diverse kæle- og brugsdyr er rykket ind i indhegninger og gamle urtehaver. 

I skrivende stund er vi i gang med at omdanne en anden længe til motorik og bevægelsesrum, så vores kursister får mere plads at boltre sig på. 

På Dyrgaard er der godt at være for både dyr og mennesker. Gården ligger på landet, og her kommer vi tæt på naturen og hinanden. Derfor skal du indstille dig på praktisk beklædning og højt til himlen.

Skriv til os direkte​

Vends Motorik- og Naturskole har tilknyttet Friluftsvejledere, Motorikvejledere og Naturvejledere. Vi tilbyder læring, oplevelser og rekreation til alle på mange forskellige planer.​

Ønsker du at blive ringet op? *

 
Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Se vores billeder fra instagram

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vends motorik- og naturskole

Vends Motori​k- og Naturskole

Gl. Assensvej 46,
​5580 Nørre Aaby

CVR: 29998620​

Tlf.: 28 14 40 03

E-mail: motoriknatur.adm@gmail.com

smileyordninglogo

Følg​ os på de sociale medier​

Nyhedbrev ​

​Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra os. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.