Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Når gode dage skal være endnu bedre...

Står du og mangler et helt særligt sted til dit næste personalearrangement, kursus, familiefest eller lignende? Et sted hvor der er højt til loftet og gode plads både ude og inde?

Dyrgaard ligger på det smukke Vestfyn tæt på motorvej og offentlig transport. Fra stuehuset, terrassen og haven er der udsigt til mark og vand, hvilket er ret smukt, hvis vi selv skal sige det.

​​

Hovedhuset​

I stuehusets store sal har vi plads til 40-45 personer. Udover salen finder du et godkendt industrikøkken samt toilet og bad i stueplan. 


Overnatningsmuligheder

På første salen I stuehuset har vi 5 soverum med i alt 25 sengepladser. Sengene fordeler sig på 17 alkover og 8 overkøjer. Er der brug for flere sovepladser er der mulighed for at sove i telt i haven - vi har flere telte med brændeovn, så det er muligt at holde varmen også i de lidt koldere måneder.
 

​Terrasse, Have og Mødding

I overgang mellem ude og inden ligger husets store terrasse med borde og bænke. Her er som skrevet udsigt over sø, marker og ikke mindst vores store have med plads til leg og hygge. 

På den gamle mødding har vi en stor Lavvu med plads til 50 personer. Her er borde og bænke og bålsted i midten. Her kan du både holde varmen og lave din aftensmad. Ved siden af lavvuen står vores to pizzaovne, som laver absolut anbefalelsesværdige pizzaer.

Hvordan og hvorledes?

Hvis du er interesseret i at booke Dyrgaard, så ring og få en snak om mulighederne. Vi er behjælpelige med alt fra facilitering ​af arrangementer, over forplejning til diverse aktiviteter. 

VI glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os direkte​

Vends Motorik- og Naturskole har tilknyttet Friluftsvejledere, Motorikvejledere og Naturvejledere. Vi tilbyder læring, oplevelser og rekreation til alle på mange forskellige planer.​

Ønsker du at blive ringet op? *

 
Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Se vores billeder fra instagram

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vends motorik- og naturskole

Vends Motori​k- og Naturskole

Gl. Assensvej 46,
​5580 Nørre Aaby

CVR: 29998620​

Tlf.: 28 14 40 03

E-mail: motoriknatur.adm@gmail.com

smileyordninglogo

Følg​ os på de sociale medier​

Nyhedbrev ​

​Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra os. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.