Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi arbejder med frilufts- og naturvejledning

Søger du et frirum, hvor du kan opleve naturen, er Vends Motorik- og Naturskole det helt rette for dig. Vi befinder os på Fyn, men som mobil motorik- og naturskole, kommer vi i hele Danmark.

​Vends Motorik- og Naturskole har massere at byde på

Vends Motorik- og Naturskole arbejder med frilufts- og naturvejledning i traditionel forstand og i mange utraditionelle sammenhænge. Fælles for frilufts- og naturvejledning er, at vi ofte inddrager kulturvejledning. Når man færdes i den danske natur, er det nærmest umuligt at undgå kulturspor af forskellige arter og aldre.

Frilufts- og naturvejledning ved Vends Motorik- og Naturskole varetages altid af professionelt personale. Vi er et hold, af natur- og friluftsfolk samt terapeuter, som supplerer hinanden med mange forskellige kompetencer. Derfor kan vi tilbyde læring, træning, oplevelse og rekreation i naturen i næsten alle sammenhænge.

Booker du os, kan vi komme til dit nærområde – uanset hvor i landet, du befinder dig.

Kontakt os i dag

Vi kan give dig en fantastisk oplevelse i selskab med en naturvejleder, der har masser af erfaring med natur- og friluftsvejledning. Vil du vide mere, eller kunne du tænke dig at booke, er du velkommen til at kontakte os.

Vends Motorik- og Naturskole kan kontaktes via tlf. 28 14 40 03, e-mail motoriknatur.adm@gmail.com eller via kontaktformularen til højre. 

Skriv til os direkte​

Vends Motorik- og Naturskole har tilknyttet Friluftsvejledere, Motorikvejledere og Naturvejledere. Vi tilbyder læring, oplevelser og rekreation til alle på mange forskellige planer.​

Ønsker du at blive ringet op? *

 
Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Se vores billeder fra instagram

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vends motorik- og naturskole

Vends Motorik- og Naturskole

Gl. Assensvej 46,
​5580 Nørre Aaby

CVR: 29998620​

Tlf.: 28 14 40 03

E-mail: motoriknatur.adm@gmail.com

smileyordninglogo

Følg os på de sociale medier