Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi arbejder med frilufts- og naturvejledning

Nyt Projekt. I øjeblikket arbejder vi med et udviklingsprojekt "Vends Køkkenet- Bæredygtig fødevareturisme" 

Projektet er støttet med 583.000 kr. Fra LAG MANK. Det er vi rigtigt glade for og stolte af. Vi forventer at de første kurser kan afholdes, senest til september 2021. Følg med her på vores hjemmesiden og på vores facebook og instagram. 

Søger du et frirum, hvor du kan opleve naturen, er Vends Motorik- og Naturskole det helt rette for dig. Vi befinder os på Fyn, men som mobil motorik- og naturskole, kommer vi i hele Danmark.

​Vends Motorik- og Naturskole har massere at byde på

Vends Motorik- og Naturskole arbejder med frilufts- og naturvejledning i traditionel forstand og i mange utraditionelle sammenhænge. Fælles for frilufts- og naturvejledning er, at vi ofte inddrager kulturvejledning. Når man færdes i den danske natur, er det nærmest umuligt at undgå kulturspor af forskellige arter og aldre.

Frilufts- og naturvejledning ved Vends Motorik- og Naturskole varetages altid af professionelt personale. Vi er et hold, af natur- og friluftsfolk samt terapeuter, som supplerer hinanden med mange forskellige kompetencer. Derfor kan vi tilbyde læring, træning, oplevelse og rekreation i naturen i næsten alle sammenhænge.

Booker du os, kan vi komme til dit nærområde – uanset hvor i landet, du befinder dig.

Kontakt os i dag

Vi kan give dig en fantastisk oplevelse i selskab med en naturvejleder, der har masser af erfaring med natur- og friluftsvejledning. Vil du vide mere, eller kunne du tænke dig at booke, er du velkommen til at kontakte os.

Vends Motorik- og Naturskole kan kontaktes via tlf. 28 14 40 03, e-mail motoriknatur.adm@gmail.com eller via kontaktformularen til højre. 

Skriv til os direkte​

Vends Motorik- og Naturskole har tilknyttet Friluftsvejledere, Motorikvejledere og Naturvejledere. Vi tilbyder læring, oplevelser og rekreation til alle på mange forskellige planer.​

Ønsker du at blive ringet op? *

 
Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Se vores billeder fra instagram

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vends motorik- og naturskole

Vends Motori​k- og Naturskole

Gl. Assensvej 46,
​5580 Nørre Aaby

CVR: 29998620​

Tlf.: 28 14 40 03

E-mail: motoriknatur.adm@gmail.com

smileyordninglogo

Følg​ os på de sociale medier​

Nyhedbrev ​

​Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra os. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.