Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

fbicon-new​​ instagramiconnew

Temadage - "SÅDANNE KASTER DU MED BØRN"

På mange opfordringer har Vends nu besluttet at tage udfordringen op, og udviklet et kursus der vil lære kursisterne hvordan man på mange forskellige måder kan kaste og tumle med ungerne du møder i din hverdag.

Kurset er skræddersyet således at du får teoridisk viden om grundmotorikkens byggesten, de primærsanser, og hvorfor den musikalske indfaldsvinkel også er en den af barnet grundsten

i udviklingen.

Formål:

At videregive vores glæde ved at lege med de mindste børn. Det er faktisk muligt at få nogle helt fantastiske øjeblikke, men selv helt små børn.

Kurset vil arbejde med aldersgruppen fra 3 mdr-12 mdr.

At give redskaber til kursisterne der selv har små børn hjemme eller gerne vil i gang med selv at afholder kurser for denne aldersgruppe.

Form og indhold:

Kurset er opbygget så der først en kort teori omkring de primær sanser: følesansen, labyrintsansen og muskel-led sansen. Hvordan kan du understøtte barnets musikalitet og inspirere til barnets egen rytme og fantasi. Der vil gennem hele kurset, der strækker sig over 2 dage, være veksel mellem teori og praktiske øvelser.

Vi vil sørger for at der vil komme ”levende” små børn på besøg, så det er muligt at se hvordan vi i praksis arbejder med ungerne og deres forælder.

Det er ikke en forudsætning at kunne spille et instrument eller havde arbejdet med målgruppen før. Men det er af yderst vigtighed, at du ønsker at bevæge dig ned i niveau med de små børn. Verden fra deres vinkel ser meget anderledes ud, end fra en voksens udgangspunkt.

Det skal være sjovt at være baby/lille barn og det skal også være berigende for den og de voksne der arbejder med dem.

​Vi vil arbejde med hvordan du kan berolige et barn og hvordan du kan vække et barn. Hvilke hensyn skal taget til den enkelte barn og hvordan ser man hvornår et barn har nået sit grænse for stimulation.

Målgruppe:

Motorikvejleder, motorikassistenter, pædagoger, sundhedsplejersker, læger, musikpædagoger mf.

Kursus:

2-dags kursus på Brenderup Højskole

Praktiske oplysninger:

Sørg for at have praktisk tøj med, vi vil arbejde meget på gulvet.

Pris: 3.500,- (excl. moms) incl forplejning over overnatning.

Tid: den 6.-7. november 2017

Underviser:

Rasmus Kærså og Lene Knudsen.

Tilmelding skal ske på vores hjemmeside www.motorikognatur.dk

Med venlig hilsen

Anne og Mads Brodersen

Vends Motorik- og Naturskole

Gl. Assensvej 46

5580 Nørre Aaby

Telefon: 28 14 40 03

E-mail: motoriknatur.adm@gmail.com 

CVR: 29 99 86 20

Vends Motorik- og Naturskole

Gl Assensvej 46, 5580 Nørre Aaby